VcV

VIP clinic Västkusten finns även på Instagram och facebook. Kliniken hittar ni på Göteborgsvägen 24 i Lilla Edet.

Det finns möjlighet att boka behandling utöver de bokningsbara tider ni finner på Bokadirekt.se, skicka mailförfrågan för att se vad vi kan erbjuda.

Botulinumtoxin

Vilken behandling är bäst för mig? 

Vilken behandling som passar dig bäst är helt beroende på vad du vill uppnå och vad du förväntar dig för resultat.

Om du önskar få bort linjer i ansiktet som orsakats av överaktivitet av exempelvis pannmuskulaturen eller andra muskler i ansiktet så är injektion med botulinum typ A en av de i särklass populäraste och effektivaste behandlingsmetoderna. 

På VIP clinic Västkusten använder vi Azzalure. Azzalure innehåller samma aktiva ämne som Botox, men med skillnaden att den ger en något snabbare effekt. 

Injektionsbehandling med botulinum typ A blockerar de nervimpulser där de sprutas in och därför är det mycket viktigt att behandlaren är utbildad inom injektionstekniken och ämnet som administreras. På VIP clinic finns självklart en förskrivande läkare. Du kan känna dig trygg i att den behandlande sjuksköterskan har den kunskap som krävs. Innan behandling kommer du få fylla i en hälsodeklaration för att säkerställa din trygghet. Självklart ingår även försäkring. 

Har du huvudvärk, eller gnisslar du tänder? Botulium typ A används till flera områden, är du nyfiken på att veta mer om vad vi kan göra för dig? Skriv en förfrågan, eller boka din tid idag om du redan nu vet vad du vill göra.


Fillers

Hur kan fillers hjälpa mig?  

Till skillnad från botox så används fillers för att fylla ut och jämna till en rynka eller för att skapa volym. Ofta handlar det om att återskapa volym som funnits tidigare i livet. En av de populäraste områdena som behandlas med fillers är att skapa fylligare läppar. Men fillers används även för att förstärka käklinje, haka, kinder, m.m. Ibland används fillers i ögonregionen för att minska exempelvis mörka ringar under ögonen.

Det är mycket viktigt att behandlaren har utbildning och kan hantera fillers på ett säkert sätt. VIP clinic Västkusten har självfallet utbildad och legitimerad behandlare. Innan vi gör fillers på dig så gör vi en grundlig genomgång av lämplig fillers utifrån det resultat du önskar uppnå. 

Fillers kan göra mycket, men man måste alltid utgå från din egen anatomi. Ta gärna med dig en bild på det du önskar uppnå. Vi strävar alltid efter att få ett så naturligt resultat som möjligt.

Ibland kan det bästa vara att ta bort gammal fillers innan man bygger ny volym i läpparna. 


Profhilo

Vad är profhilo?


Profhilo stramar upp huden och motverkar slapphet. Profhilo har en hög koncentrationen av hyaluronsyra och är helt fri från BDDE. När man injicerar produkten använder man sig av en så kallad BAP-teknik på noga utvalda punkter i ansiktet. Under de närmaste 28 dagarna kommer produkten att aktivera olika typer av kollagen och elastin genom en långsam frisättning av HA. Resultatet blir ett synligt lyft och en åtstramning av vävnaden. 

För bästa resultat utförs två behandlingar med ca fyra veckors mellanrum. Behandlingen kostar lite mer, men resultatet kan ofta ses i över 8 månader.

 


Pris


                                                                                                  

Köp

 

 

 

Köp

 


Köp

 

 

                                                                    

Köp